Moen Sportsklubb

Ski / Trim

RELATERTE NYHETER

Ski og trim i Moen Sportsklubb sesongen 2019/2020

Vi ønsker alle gamle og nye skiløpere/trimmere velkommen til sesongen 2019/2020!

Skigruppa har rundt 50 aktive medlemmer i alderen fra 6 år og oppover.

Aktiviteter :

• Skitrening for aldersgruppe 6-12 år starter opp med barmarkstrening på Moen skole i uke 41, etter høstferien.
  • Barmarkstrening/rulleskitrening for 12 år og eldre starter opp etter sommerferien og informasjon vil bli gitt gjennom hjemmeside/facebookside
  • Det blir arrangert 6 trippelrenn på Lygna Skisenter i samarbeid med Brandbu IF og Gran IL. Se annonse i Hadeland.
  • Moen Ski har sitt eget skirenn (Lygnasæterrennet) som blir arrangert på Lygna Skisenter 5. januar 2020.

Skiløyper:

Skigruppa har snøscooter som kjører løyper på Moen Skole samt ny løype som går helt opp til Lygna. I tillegg er vi med i Lygna Skisenter og Øståsen Skiløyper. Her er det flotte skiløyper hele vinteren.

Spørsmål kan rettes til :

• Hans Leithe, tlf 977 51 295

Hilsen ski. og trimstyret