Velkommen til skitrening

Velkommen til «utetime» med Moen Ski og Trim. Vi starter opp igjen med trening etter høstferien: Tirsdag 8.oktober kl.18.00, ute på Moen skole.

Velkommen til «utetime» med Moen Ski og Trim

Fra 1. klasse og oppover Vi legger opp til mye lek og moro, med mål om å bli glade i å være ute, helst med ski på beina. Noen ganger(ved veldig dårlig vær) vil treningen være inne i gymsalen på Moen skole. Vi deler opp i mindre grupper etter antall og behov. 1 time på de minste og opp til 1.5 time på de eldre. Så snart det blir skiføre på Lygna Skisenter vil vi trene og leke der i samarbeid med Gran IL og Brandbu IF.

Vi håper nysgjerrige møter opp og blir med oss videre!

Bli medlem av Facebooksiden vår «Moen ski og trim» for løpende informasjon.

Hilsen Styret og trenere i Moen Ski. Kontaktperson: Hans Leithe, tlf. 997 51 295.

Vi håper nysgjerrige møter opp og blir med oss videre!

Bli medlem av Facebooksiden vår «Moen ski og trim» for løpende informasjon.