Lygnasæterrennet 2021 - nå med komplett startliste...

Lygna Skisenter søndag 3. januar 2021. __________________________. Kohort 1 (start kl. 09:30): ____ Junior og senior ____________________. Kohort 2 (start kl. 12:45): ____ 8-10 år og 15-16 år _________________. Kohort 3 (start kl. 15:30): ____ 11-14 år (TotenbankCup) ___________.

Velkommen til årets Lygnasæterrenn 2021!

Rennet inngår i Totenbank Cup for alderen 11-14 år.

For seniorene er dette en fin gjennomkjøring i løypene som vil bli benyttet i Norges Cup helgen etter.

Pga. korona er det begrensning på hvor mange som kan få gå. Max 200 på stadion per kohort. Stadion må tømmes før vi kan slippe til ny gruppe. Vi følger retningslinjene fra Skikretsen hvor løpere tilknyttet klubber i Hedmark og Oppland Skikrets samt de som har bosted i kretsene som får lov til å delta.

Hele stadion må tømmes for løpere og foreldre mellom kohortene så vi er avhengig av dere for at dette skal gå på skinner. Det er vi sikre på at vi skal få til sammen. Parkeringsvakter står klare og viser vei. Parkering på Vipps 501386 kr. 100,-.

I samråd med Oppland Skikrets og erfaringer fra andre klubber har vi satt opp 3 kohorter á 200 per/stk:

• Kohort #1 slipper inn 0830 (start kl 0930): Junior og senior – Alle må her være ute fra stadion kl. 11.45. Parkering oppe på stadion.
  • Kohort #2 slipper inn 1145 (start kl 1245): 8-10 år og 15-16 år – Alle må her være ute fra stadion kl. 14.30. Parkerings plassen rett før stadion.
  • Kohort #3 slipper inn 1430 (start kl 1530): 11-14 år (TotenbankCup) – Parkering oppe på stadion.

Komplett startliste og løypekart kan hentes her

Oversikt over kohorter her

Startnr hentes i klubb poser med engangs papirstartnr og sikkerhetsnåler samt brikker utenfor rennkontor på lageret i SKISTUA.

Det vil ikke bli løperdrikke pga risko for smitte.

Premie tar hver enkelt løper med seg rett etter målgang.

Det viktigste i forhold til smittevern er at det ikke blir opphopninger . Pass på at alle holder avstand. Start og mål er typiske plasser for opphopning.

Gå inn her og les gjerne dagen før renn da det nok kommer litt ekstra info ut her.

Mvh Moen SK

Følg oss!